De ronde overdekking

Een cocon voor het terras

De ronde vorm geeft uw terrasoverdekking op een elegante manier een eigen karakter. Een overdekking met rondingen voor een perfecte harmonie. De ronde overdekking biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit dankzij de grote openingen. De rotonde, die volledig of gedeeltelijk kan worden geopend, vormt een natuurlijke overgang tussen het terras en de rest van de tuin. De overdekking wordt over de hele lengte geopend via 5 modules die samen een halvemaan vormen.

Een cocon voor het terras

De ronde vorm geeft uw terrasoverdekking op een elegante manier een eigen karakter. Een overdekking met rondingen voor een perfecte harmonie. De ronde overdekking biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit dankzij de grote openingen. De rotonde, die volledig of gedeeltelijk kan worden geopend, vormt een natuurlijke overgang tussen het terras en de rest van de tuin. De overdekking wordt over de hele lengte geopend via 5 modules die samen een halvemaan vormen. Al die onderdelen zijn verplaatsbaar en staan los van elkaar.

De overdekking is toegankelijk via om het even welke module. In geopende stand worden de modules opgeborgen aan de binnenzijde van de overdekking zodat de voorzijde volledig vrij is en het tuinmeubilair vlot naar buiten te verplaatsen is zonder hinderlijke rails op de grond.

De mening van een deskundige

Een centrale as van roestvrij staal vormt de hoeksteen van de ronde overdekking zodat de elementen allemaal los van elkaar kunnen schuiven. De ronde overdekking kan op om het even welke plaats worden geopend. Een doordachte overdekking die uitzonderlijk goed bestand is tegen sneeuw en wind, maar die aan alle kanten toch voldoende openingen biedt.

Door het oog van de ontwerper

De pluspunten

1
Een meerwaarde voor de woning
2
Zonder rails op de grond
3
Tienjarige garantie