DE SAMENSMELTING VAN HOUT EN ALUMINIUM

De gebolde terrasoverdekking valt op dankzij het houten frame met gebogen lijnen, gecombineerd met de rechte lijnen van aluminium. Ongeziene, natuurlijke en grafische schoonheid voor een optimale integratie in de hedendaagse architectuur.

Het dak van de overdekking bestaat uit verstevigd polycarbonaat met cellenstructuur: de zonnestralen worden gefilterd, de warmte wordt vastgehouden en het licht wordt op een aangename manier verspreid.

Op technisch vlak beperkt de houten structuur van de terrasoverdekking met gebold dak de koudebruggen zodat deze overdekking qua isolatie vergelijkbaar is met een veranda. In samenwerking met Bose® Frankrijk werd het unieke audiosysteem "Free Space" van Bose ontwikkeld zodat de gebruikers onder de overdekking kunnen genieten van geluid in hoge definitie.

De warmte van hout...

Naast de structurele eigenschappen (stevig en duurzaam) spreidt dit materiaal ook een zeldzame elegantie tentoon: de nerven en schakeringen geven de structuur reliëf en versmelten met de omgeving. Het terras is overdekt, maar toch lijkt het alsof u buiten zit: de doorzichtige panelen verhullen niets van de omgeving en de warmte van het hout doet denken aan de bossen en de natuur.

Een ruimte die open is naar buiten toe, die baadt in het licht en waarvan het gebruik niet afhangt van de weersomstandigheden (wind, regen, extreme temperaturen)... Het resultaat is een terras waar iedereen het hele jaar door kan zitten.

Is de zon van de partij? De modules van de overdekking kunnen openschuiven zodat u kunt genieten van de openlucht.

Regenweer of toch wat fris? De terrasoverdekking met gebold dak kan worden gebruikt als veranda met een mooi uitzicht naar buiten, maar dan zonder tocht door te laten!

> De productfiche lezen